Borsa haftanın son gününü % 0.56 düşüşle, 76,972.15 puandan kapattı.Gün içerisinde en düşük 76,902.64, en yüksek 77,588.76 puanı gören borsa, dünkü kapanışının (432.59) puan altına indi.
Borsa dolar bazında fiyatı ise 21,904 dolar seviyesinde bulunuyor.
Borsa İstanbul (bist100),son iki haftalık yükseliş sonrası bu hafta düşüş yaşadı.Daha önceki haftalarda % 6'ya yakın artış yaşayan borsa bu gaftayı % 0,80 düşüşle haftayı 76,972 puandan kapattı.
Borsada son kapanış rakamlarına göre haftayı % 0,80 düşüşle kapatsa da hisse bazlı sert hareketler yaşandı.Bazı hisselerde teknik bazı hisseler de temel göstergeler ile sert iniş ve çıkışlar yaşandı.
Haftalık en çok artan hisse senedleri
EGCYO : % 50
INFO : % 34.88
DIRIT : % 29.45
METUR : % 26.80
VANGD : % 24.29
Haftalık en çok düşen hisse senedi
SELGD : % 25.64
ANSA : %14.43
ARTI : % 13.24
KOZAA : % 10.64
GSDDE : % 10.57
BORSAAJANS.COM' UN YASAL UYARISI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.